Välkommen till Bilskolan Mitt i Stan!

Hos oss blir du omhändertagen av erfarna och pedagogiska medarbetare vars mål är ditt körkort.
Här kan du själv välja om du vill göra en intensivkurs eller en utbildning i långsammare takt, vi individanpassar utbildningen efter dina önskemål och förutsättningar så att du når ditt mål.
Hos oss kan du även göra din handledarutbildning.

Hos oss kan du läsa teorin på skolan och/eller på distans, du kan även få extra hjälp om du har läs och skrivsvårigheter. Du kan när du vill starta just din teoriutbildning och du kan gå på så många teorilektioner som passar dig.
Viktigt är också att du har ett giltigt legitimation, detta ska du ha med och kunna visa upp vid alla körlektioner, riskutbildningar och prov.

Att tänka på innan du börjar din körkortsutbildning är att ansöka om körkortstillstånd, det gör du via Transportstyrelsen. Körkortstillståndet behöver du för att kunna övningsköra både privat och med oss på trafikskola. På Transportstyrelsens sida fyller du i en hälsodeklaration, antingen direkt via e-tjänst eller genom att beställa hem blanketter att fylla i. Du behöver komplettera hälsodeklarationen med ett synintyg som du gör hos en valfri optiker. Har du frågor eller funderingar kring detta så ring oss så hjälper vi dig!

Varmt välkommen till oss!